Asiantuntijatoiminta

Huipulle pyrkivän urheilijan tuloksekas ja kokonaisvaltainen valmentautuminen vaatii taustalle toimivan ja monipuolisen asiantuntijaverkoston. Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemiam asiantuntijatoiminta koostuu

– lääkäripalveluista (urheilijan terveystarkastukset), klikkaa tästä urheilijan esitietolomake
– psyykkisestä valmennuksesta
– fysioterapiasta
– hieronnasta
– testauksesta
– ravintovalmennuksesta
– fysiikka- ja yleisvalmennuksesta

Tarjotut asiantuntijapalvelut on Olympiakomitean ohjeistuksen mukaisesti tarkoitettu pääsääntöisesti Urheiluakatemian maajoukkuetasoisille urheilijoille (sovituilta osin akatemian kustantamina ja muuten omakustanteisesti), mutta asiantuntijoiden resurssien riittäessä, niitä voivat hyödyntää myös haastajatason urheilijat omakustanteisesti.

Kilpa-urheilijan terveydenhuolto edellyttää jokaiselta urheilijalta henkilökohtaista sairauskulu-vakuutusta. Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemia suosittaa voimakkaasti kaikkien urheilijoiden huolehtivan itse tämän vapaaehtoisen vakuutusturvan voimassaolon huolehtimisesta oman vakuutusyhtiön kanssa.

Akatemiaurheilijat löytävät lisätietoja tukipalveluista Extranet-sivuilta.

Urheilijan terveystarkastuksen esitietolomakkeen voit tulostaa TÄSTÄ. Täytä lomake huolellisesti huoltajasi kanssa ennen tarkastusta ja ota täytetty lomake mukaan lääkärin vastaanotolle.

Terveurheilija.fi

Terve urheilija -verkkosivuilta löydät luotettavaa tietoa urheilijan ja liikkujan vammojen ehkäisystä sekä terveydestä ja ravitsemuksesta.

 

 

URHEILIJAN PARHAAKSI TIELLÄ HUIPULLE

© Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemia 2017 • p. 06 5166 111