Asiantuntijapalvelut

Urheilijan tuloksekas ja kokonaisvaltainen valmentautuminen vaatii taustalle toimivan ja monipuolisen palveluverkoston. Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemia tarjoaa akatemiakortin lunastaneille urheilijoille monipuolisia ja helposti saavutettavia tukipalveluja, mm.:

– lääkäripalvelut (urheilijan terveystarkastukset)
– psykologinen konsultointi
– fysioterapia
– hieronta
– testaus
– luennot

Tarjotut asiantuntijapalvelut ovat Urheiluakatemian urheilijoiden ja valmentajien käytössä joko maksutta (maajoukkuetason urheilijat sopimusten mukaan) tai omakustanteisina.

Kilpa-urheilijan terveydenhuolto edellyttää jokaiselta urheilijalta henkilökohtaista sairauskulu-vakuutusta. Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemia suosittaa voimakkaasti kaikkien urheilijoiden huolehtivan itse tämän vapaaehtoisen vakuutusturvan voimassaolon huolehtimisesta oman vakuutusyhtiön kanssa.

Akatemiaurheilijat löytävät lisätietoja tukipalveluista Extranet-sivuilta.

Urheilijan terveystarkastuksen esitietolomakkeen voit tulostaa tästä. Täytä lomake huolellisesti huoltajasi kanssa ennen tarkastusta ja ota täytetty lomake mukaan lääkärin vastaanotolle.

Terveurheilija.fi

Terve urheilija -verkkosivuilta löydät luotettavaa tietoa urheilijan ja liikkujan vammojen ehkäisystä sekä terveydestä ja ravitsemuksesta.

 

 

URHEILIJAN PARHAAKSI TIELLÄ HUIPULLE

© Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemia 2017 • p. 06 5166 111