Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemiaan haetaan omalla HAKULOMAKKEELLA, jonka voit tulostaa Hakulomake.

Toisen asteen opiskelijoiden hakuaika akatemiaan on 1.1. – 31.3. Tiedot hyväksytyistä tai hylätyistä hakemuksista toimitetaan hakijoille ja oppilaitoksille toukokuun loppuun mennessä.
HUOM! 1 Joissakin lajeissa (salibandy, pesäpallo ja lentopallo) järjestetään lajiliittopisteytys-/testipäiviä jo huhtikuun aikana.
HUOM2! Kuluvalla lukuvuodella akatemiassa mukana olevat 9-luokkalaiset eivät ole automaattisesti mukana akatemiassa seuraavana lukuvuotena, vaan he hakevat uudestaan akatemiaan normaalin hakumenettelyn kautta.

Yläkoululaiset (seuraavan lukuvuoden 9-luokkalaiset) hakevat akatemiaan vuosittain helmikuun loppuun mennessä. Yläkoululaiset saavat tiedot valinnoistaan maaliskuun loppuun mennessä, paitsi niissä lajeissa, joissa hakijoille järjestetään lajiliittopisteytystapahtumia (pesäpallo ja salibandy) tai valintakokeita (lentopallo).

Salibandyssä ja pesäpallossa akatemiaan voidaan valita vain urheilijoita, jotka ovat osallistuneet liittojen järjestämiin lajiliittopisteytystapahtumiin ja lentopallossa Avoimet harjoitukset -viikolle. Kestävyysryhmään valitaan vain urheilijoita, jotka saavuttavat testipäivän testeissä määritellyt testitulokset.

Lajiliittopisteytystapahtumien ja Avoimet harjoitukset -viikon ajankohdat löydät Hakuinfo -kohdasta.

Palautus
Palauta hakemus täytettynä ja allekirjoitettuna osoitteeseen Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemia, PL 49, 63101 Kuortane tai faxilla numeroon (06) 516 6229. Voit palauttaa hakemuksen myös ensin sähköpostilla osoitteeseen maarit.laitinen@kuortane.com ja sitten allekirjoitettuna postitse.

Lisätietoja

Maarit Laitinen, e-mail: maarit.laitinen(at)kuortane.com tai puh. (06) 516 6268
Mika Hormalainen, e-mail: mika.hormalainen(at)kuortane.com tai puh. 050-512 2168
Jarno Ihme, e-mail: jarno.ihme(at)seinajoki.fi tai puh. 040-828 0575

Täytä/tulosta hakulomake tästä linkistä: Hakulomake.

 

URHEILIJAN PARHAAKSI TIELLÄ HUIPULLE

© Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemia 2017 • p. 06 5166 111